headerimage

Zoek je goede Deep tissue massage?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Haarlem. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Deep tissue massage.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830605 WhatsApp

Deep tissue massage door Fysio Haarlem

Als je een flinke knoop in je spieren hebt kun je daar behoorlijk last van hebben. Soms straalt de pijn zelfs uit naar andere plekken, bijvoorbeeld vanuit je schouder naar je nek. Het kan zijn dat je dan geen ‘gewone’ knopen of spanning in je spieren hebt, maar verklevingen.

Deep tissue massage

Verklevingen zijn gebieden in je spieren die stugger zijn dan normaal. Om deze weer ontspannen en los te krijgen maken we gebruik van een speciale massagetechniek. Deep tissue massage, ook wel bekend als dieptemassage, is een vorm van masseren waarbij we verklevingen los kunnen breken. Deep tissue massage wordt ook wel bindweefsel massage genoemd.

Hoe werkt deep tissue massage?

Bij deep tissue massage pakken we de pijnlijke gebieden aan met een heel rustige massagetechniek waarbij we veel druk uitoefenen. Dit is nodig om die dieperliggende plekken te bereiken. Een dieptemassage is in principe niet pijnlijk. Voelt het wel ongemakkelijk? Geef het aan, we nemen jouw ervaring als leidraad.

Na de behandeling

Bij een deep tissue massage oefenen we veel druk uit, dit is nodig om de verklevingen bij de pijnlijke gebieden los te krijgen. Het kan zijn dat je je na de behandeling een beetje stijf voelt. Sommigen omschrijven het als het gevoel van een blauwe plek op de spier. Dit hoort er gewoon bij en zal na een dag weer wegtrekken!

Een serie behandelingen

Een verkleving heb je helaas niet na een keer masseren losgebroken. Het is belangrijk dat we de massage een aantal keren herhalen, het liefst met slechts een dag tussen de behandelingen. Na een aantal sessies zal je het verschil merken: je voelt je meer ontspannen, de pijn is weggetrokken, je bewegingen gaan makkelijker en je lijf voelt soepeler.

 

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top