headerimage

Zoek je goede Sportfysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Haarlem. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Sportfysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830605 WhatsApp

Sportfysiotherapie bij Fysio Haarlem

Je lichaam heeft er baat bij in goede conditie te zijn: je spieren, botten en pezen voelen sterk, soepel en stevig. Je haalt zonder moeite de trein waar je voor moet hollen en tilt die zware dozen met gemak uit je schuur. Een gezond lijf is een genot, maar, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Blessure: ongeluk of langdurig probleem?

Een sportblessure ontstaat vaak in een flits: je verzwikt je enkel of draait je knie verkeerd en ineens is daar pijn. Een blessure is echter vaak het resultaat van langdurige overbelasting of verkeerde bewegingen. Doe je vaak dezelfde sport? Dan heb je kans dat je al lang een verkeerde techniek gebruikt, verkeerde schoenen draagt of te zwaar traint.

Als rust niet helpt

Heb je een klein ongelukje gehad of een spier overstrekt? Met koelen en rusten kom je vaak een heel eind in herstel. Helpt rustig aandoen niet? Dan heb je baat bij een behandeling van een sportfysiotherapeut. Met sportfysiotherapie kijken we naar jouw lichaam, houding en de sport die je beoefent en helpen we je om die zo goed mogelijk uit te voeren.

Een persoonlijk behandelprogramma

Binnen de sportfysiotherapie van Fysio Haarlem werken we met een persoonlijk behandelprogramma. Hierbij ligt de focus op pijnverlichting, soepele en lange spieren, versteviging van bewegende delen en sterkere spieren. Het programma helpt je om snel, veilig en verantwoord weer te gaan sporten. Hierbij letten we ook op het voorkomen van overbelasting.

Doelgericht trainen

Om je weer sterk en fit te krijgen gaan we in de laatste fase van de behandeling aan de slag met een trainingsprogramma. Dit trainingsprogramma is toegespitst op jouw lichaam, klachten en de sport die je beoefent. Hierbij besteden we ook veel aandacht aan warming-up, cooling-down en je houding tijdens het bewegen.

 

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top