headerimage

Zoek je goede Fysiotherapeuten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Haarlem. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830605 WhatsApp

Met welke klachten ga je naar een fysiotherapeut?

Welke klachten behandelt Fysio Haarlem?

Méér dan drie miljoen mensen gaan jaarlijks naar de fysiotherapeut. Dat zijn mensen van alle leeftijden. Het kan zijn dat je een ongeval hebt gehad of dat je te ver bent gegaan tijdens het sporten. Het kan ook zijn dat je wat vagere klachten hebt waar je de oorzaak niet van weet. Dat je vaak moe bent. Dat je huisarts je adviseerde om eens met een fysiotherapeut te werken. Of dat je ouder wordt en sommige dingen je meer moeite kosten.

We behandelen je houding en manier van bewegen: dat gaat dus altijd over spieren, gewrichten en zenuwen. Maar daar is behoorlijk wat diversiteit in: van een enkelverstuiking tot osteoporose, en van vage pijn in je onderrug tot een peesontsteking.

Mocht je ergens mee zitten nu, waarvan je je afvraagt of het wel bij een fysiotherapeut past: vraag het ons even; bel, mail of vul het contactformulier in. We kunnen snel veel onduidelijkheid wegnemen en je op weg helpen.

Hoe we je gaan helpen

We helpen je bij het verbeteren van je bewegelijkheid en het verminderen van eventuele pijn die je voelt. Dat doen we met ‘oefentherapie’, soms aangevuld met massagetherapie.

Wanneer is het erg genoeg?

Ah ja. Er is maar één antwoord op die vraag: nu. Nu is het erg genoeg. Stel niet uit. Wacht niet. Doe niet stoer en voel jezelf geen aansteller. Nu. Nu. Nu. Je doet er goed aan om er eens naar te laten kijken door een deskundige. Wacht alsjeblieft niet te lang, je kunt onbedoeld veel schade aanrichten.

Internet…

Natuurlijk heb je online gezocht. We leven in de 21ste eeuw, dat is ongeveer het eerste wat je doet. Logisch, maar niet altijd verstandig of verhelderend. Er zijn zo veel verhalen, er zijn zo veel symptomen die heel verschillende oorzaken hebben. Als je duidelijkheid, zekerheid en rust wilt hebben, kun je het beste even bij een fysiotherapeut langs.

Als je de oorzaak niet weet

Soms is het duidelijk: je verstapte je, je vertilde je, je viel. Duidelijk. Je weet wat je moet doen.
Soms is het niet zo duidelijk. Je hebt pijn. Je hebt moeite om te bewegen. Het is er ingeslopen. Je gewrichten voelen stram. Als je je arm optilt, doet het pijn. Je weet niet precies waar en wat en hoe. Maar het doet wel pijn.

Je hoeft de oplossing niet te weten, daar zijn wij voor.

Maak een afspraak

Stel het niet te lang meer uit. Je bent op internet aan het zoeken naar informatie of een fysiotherapeut. Dat is genoeg reden om in actie te komen.

We nodigen je uit voor een eerste gesprek én diagnose.

We helpen je graag.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

1.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top