headerimage

Zoek je goede Fysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Haarlem. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Wat is fysiotherapie?.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830605 WhatsApp

Wat is fysiotherapie?

Van rennen en springen tot de knop van het koffiezetapparaat indrukken: je lichaam is een en al beweging! Als er ergens een blokkade of blessure optreedt merk je dat vaak direct. Je kunt ineens minder goed met je rug draaien, bepaalde handelingen gaan pijn doen of je loopt dagenlang rond met hoofdpijn.

Wat is een fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut is een therapeut die zich bezighoudt met klachten aan je zogenaamde ‘bewegingsapparaat’. Dit zijn alle spieren, banden, gewrichten en een deel van je zenuwen: alles van je lichaam dat zich bezighoudt met bewegen.

Een oplossing voor vele klachten

Je kunt voor vele uiteenlopende klachten bij een fysiotherapeut terecht. Sommige klachten zijn rechttoe rechtaan: een sportblessure, een verstuikte enkel of hoofdpijn door spierknopen. Maar ook bij wat vagere klachten kan de oorzaak liggen in je bewegingsapparaat.

Twijfel? Kom langs!

Heb je klachten en wil je daar iets over weten? Ook bij twijfel raden we aan gewoon eens langs te komen. Tijdens een eerste afspraak stellen we al een diagnose en kunnen we vaak beginnen met behandelen. Je weet dus al meteen of we je kunnen helpen en waar je aan toe bent.

Zelf beter worden

Een fysiotherapeut geeft je inzicht en behandelingen die je klachten verhelpen. Maar niemand kan je zo goed helpen herstellen als jijzelf. We analyseren en begeleiden je herstel maar je zult zelf aan de slag gaan met een oefenprogramma om je lijf er weer écht bovenop te helpen.

Een toekomstbestendige behandeling

Bij Fysio Haarlem krijg je een behandelplan die toegespitst is op jouw klachten, lichaam en levensstijl. We leren je hoe je lijf werkt, waar je klachten vandaan komen en wat je zelf kunt doen om klachten te verminderen of in de toekomst te voorkomen.

 

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top