headerimage

Zoek je goede Osteopathie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Haarlem. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Osteopathie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830605 WhatsApp

Osteopathie bij Fysio Haarlem

Gezonde beweging, gezond leven

Osteopathie verbindt bewegelijkheid aan verschillende ziekten. Het woord ‘osteopathie’ betekent letterlijk ‘ziekte van de botten’. De gedachte is dat het slecht is voor je gezondheid als je je minder goed kunt bewegen. En dat een arts je bij een aantal ziekten dus kan helpen door de verminderde beweeglijkheid op te sporen en op te heffen.

Succesvol bij allerhande klachten

Je moet denken aan klachten als chronische pijn in je nek of in je (onder)rug, migraine, een whiplash, klachten tijdens de zwangerschap, of bij de jonge baby, last van een geïrriteerde maag, of buikpijn. Er zijn heel veel klachten waarbij osteopathie je kan helpen. De behandeling zorgt vaak voor grote opluchting en snelle pijnvermindering.Ik kan me voorstellen dat jouw klacht net niet tussen zo’n lijstje staat. Aarzel niet en bel of mail me even, dan kan ik op basis van jouw verhaal precies vertellen wat ik voor je kan doen.

Zachte weg van genezen

Omdat de osteopaat met de handen werkt, is het een veilige, milde vorm van genezing. Vandaar dat veel zwangere moeders en ouders met jonge kinderen kiezen voor een osteopathische behandeling.

De verstrekkende gevolgen van verminderde bewegelijkheid

Als osteopaat werk ik met mijn handen. Ik voel waar een klacht zit op basis van kennis van de anatomie, neurologie en fysiologie. Bij het stellen van de diagnose voel ik je spieren, gewrichten en botten, maar ook je organen, lymfestelsel en schedel. Ik zoek dan naar verminderde bewegelijkheid.Osteopathie isoleert de klacht niet. We gaan er vanuit dat in je lichaam alles met elkaar verbonden is. En dat deze plekken van verminderde bewegelijkheid een negatieve invloed kunnen hebben op plekken ergens anders. Natuurlijk is de oorzaak van die beperktere beweging belangrijk. Het kan komen door de littekens van een operatie, door ontstekingen of bijvoorbeeld door stress.Tijdens de behandeling herstelt ik de bewegelijkheid door je op specifieke plekken vast te pakken op een manier die het natuurlijke genezingsproces bevordert.

Maak een afspraak

Ik kan me voorstellen dat je niet zeker weet of jouw klachten en vragen bij een osteopaat thuishoren. Daarom: bel of mail me even
. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk en ik kan je op basis van jouw verhaal precies vertellen wat ik wel en niet voor je kan doen.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top