Geen verwijsbrief nodig

Een afspraak maken is makkelijk. Je kunt ons bellen of appen. Of je vult op deze site het afspraakformulier in. Je hebt geen verwijsbrief nodig.

Meenemen naar de eerste fysio afspraak

Voor de eerste afspraak neem je mee:

  • Een identificatiebewijs (een rijbewijs is al genoeg)
  • Een handdoek

Als je een verwijsbrief van de huisarts of specialist hebt, dan lezen we die natuurlijk graag.

De eerste afspraak voor fysiotherapie

De eerste afspraak duurt een half uurtje. In die tijd hebben we een goed gesprek en doen we een fysiotherapeutisch onderzoek.

We zullen naar je klachten vragen en of je ze al eerder had. We willen weten hoe actief je bent. En wat jij wil dat de behandeling gaat doen. De een wil weer op niveau kunnen voetballen terwijl een ander al blij is als ze zelf weer wat dingen in huis kan doen.

Na dat gesprek onderzoeken we je lichamelijk – vooral gericht op hoe je beweegt, je spierkracht en hoe je houding is. We vertellen direct wat er volgens ons speelt en wat we kunnen doen.

Verzekering: check!

In de polisvoorwaarden van je verzekering staat hoe je voor fysiotherapie verzekerd bent. Als je niet bij je polis kunt: op zorgwijzer.nl staan ze allemaal.

Fysio Haarlem heeft contracten met alle grote verzekeraars, dus de rekening gaat direct naar hen. Als je liever zelf de rekening ontvangt kan dat natuurlijk ook.

Afzeggen of verzetten

Je kunt altijd afzeggen of verzetten. Tot 24 uur voor de fysio afspraak is dat gratis, daarna brengen we de sessie wel in rekening.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

1.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top