Referenties


Wat onze cliënten zeggen

In Arine heb ik een kundige, zorgzame, rustgevende en bevlogen acupuncturist gevonden. Steeds op zoek naar dat wat mij het beste kon ondersteunen rondom mijn hulpvraag.

Wil

Ik kom bij Arine voor ‘onderhoud’ omdat ik bang ben weer in een ernstige ziekte terecht te komen. Als ik bij haar weg ga voel ik me verwarmd, verlicht en voelt alles weer ontspannen aan.

Leonie

De regelmatig terugkerende verkoudheid en griep waar ik heel veel jaren last van heb gehad, zijn voor het grootste deel verleden tijd sinds ik door Arine wordt behandeld.

Erwin

Ik kwam bij Arine terecht voor slaapproblemen en stress. Haar behandeling was toegewijd en precies, heel plezierig en ontspannen. De slaapproblemen werden in de loop van een aantal behandelingen steeds minder.

Elisabeth

Toen ze halverwege correcties maakte in het herstelprogramma, wist ik dat ik niet alleen in deskundige handen was, maar ook dat ik bij een heel betrokken fysio liep. Scherp en echt gericht op mijn herstel.

Willem

Ik zag op tegen de massages. Ik bedoel: ik ben er gewoon niet van. En nog steeds niet, maar toen ik binnen twee keer weer gewoon recht kon zitten op mijn werk… ja, dan weet je waar je het voor doet.

Bo

Dry-needling: geweldig. Ik kende het helemaal niet, maar tjonge wat een resultaat. En zo snel!

Ebruh

Wat voor mij belangrijk is: een fysiotherapeut die de tijd neemt en echt luistert!

Joke

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!